Як змінити домен професійного комп'ютера Windows на робочу групу

Якщо ви залишите компанію і ваш персональний комп'ютер підключено до домену компанії, ви можете залишити домен, щоб приєднатися до робочої групи за умови, що ви безпосередньо підключені до домену, і що ви маєте достатньо привілеїв для виходу з домену. Майте на увазі, що ви втратите доступ до всіх файлів, пов'язаних з обліковим записом домену. Якщо ви хочете бути членом домену на роботі та ділитися файлами та ресурсами принтера вдома, зверніться до системного адміністратора на роботі, щоб дозволити вам приєднатися до домашньої групи вдома.

1.

Проведіть пальцем у правому краю екрана та торкніться "Пошук". Введіть "system" у вікні пошуку, натисніть "Settings" і натисніть "System", щоб відкрити конфігурацію системи.

2.

Знайдіть розділ "Ім'я комп'ютера, домену та робочі групи". Виберіть "Змінити налаштування".

3.

Введіть ім'я користувача та пароль з достатніми правами адміністратора, щоб видалити обліковий запис з домену, якщо буде запропоновано ввійти.

4.

Виберіть вкладку "Ім'я комп'ютера" у вікні Властивості системи та виберіть "Змінити".

5.

Виберіть перемикач "Робоча група" та введіть ім'я нової або існуючої робочої групи в поле "Член учасника".

6.

Натисніть "OK", щоб зберегти зміни та перезавантажити комп'ютер під час запиту. Увійдіть до комп'ютера як член робочої групи.

Необхідні речі

  • Ім'я користувача та пароль з достатніми правами адміністратора для видалення облікового запису з домену.

Поради

  • Системний адміністратор компанії може змінювати параметри, які дозволяють працівникам бути членом домену на роботі та членом домашньої групи вдома (див. Ресурси).
  • Якщо ви не залишите домен, ви можете продовжувати входити на комп'ютер за допомогою облікових даних облікового запису домену, навіть якщо ви більше не підключені до домену.

Увага

  • Створіть резервні копії або перенесіть усі файли, підключені до облікового запису домену, перш ніж залишити домен. Коли ви залишаєте домен, ви втрачаєте можливість входити на комп'ютер як користувач домену, а тому втрачаєте доступ до всіх файлів на комп'ютері, підключених до облікового запису домену.
 

Залиште Свій Коментар